-15% Sensodyne njega zubi

Status: Završen
Trajanje popusta: 01.07.-13.07.2024.

Sensodyne Fluoride zubna pasta klinički dokazano osigurava zaštitu od preosjetljivosti zuba pomoću formule kalij nitrata, a kontinuiranim korištenjem zubi postaju manje osjetljivi na podražaje koji izazivaju bol. Sensodyne Fluoride zubna pasta sadrži fluorid za sprečavanje karijesa, a pomaže i u uklanjanju plaka. Sadrži svježu aromu mente koja pruža osjećaj čistoće i svježine u ustima. Preporuča se četkanje zuba dva puta dnevno, ne više od 3 puta dnevno. Ne preporuča se djeci mlađoj od 12 godina.

Sensodyne Rapid Extra Fresh pasta za zube klinički dokazano smanjuje osjetljivost zuba. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli brzo stvara zaštitni sloj na osjetljivim dijelovima zuba, ublažava bol, a svakodnevnom upotrebom pruža stalnu zaštitu. Sadrži fluor koji klinički dokazano smanjuje bol na osjetljivim zubima i pruža kontinuiranu zaštitu ako se koristi dva puta dnevno. Sensodyne Rapid Extra Fresh pasta za zube ostavlja čist i svjež osjećaj u ustima, izbjeljuje caklinu i sprečava da caklina promijeni boju.

Sensodyne Repair & Protect pasta za zube koristi Novamin® tehnologiju koja pomaže u jačanju i kontinuiranoj zaštiti osjetljivih područja. Sadrži jedinstvenu, klinički dokazanu formulu s visokom koncentracijom kalcija koja pomaže u obnavljanju osjetljivih područja i uklanja bolnu osjetljivost. Oslobađa prirodni gradivni materijal zuba: kalcij i fosfate. Ti minerali stvaraju zaštitni sloj koji obnavlja osjetljivi dio zuba. Sensodyne Repair & Protect pasta za zube ublažava bol i pruža stalnu zaštitu osjetljivim zubima, čisti usnu šupljinu i osvježava dah te pomaže u održavanju zdravlja zuba i desni.

Popust se odnosi na iznos kupnje iznad 4 €.