-10% Solgar Cink kelat, Astaksantin, Solgar Ester C i Solgar prirodni beta-karoten

Status: U tijeku
Trajanje popusta: 01.06.-30.06.2024.

SOLGAR ESTER-C® PLUS 500 mg je sinergijska formulacija vitamina C (Ester C kao kalcijev askorbat) te biljnih osnova citrus bioflavonoida, praha ploda šipka (Rosa canina) i ekstrakta ploda acerole. S obzirom na poseban i patentiran oblik proizvodnje, pH je neutralan, zbog čega se izuzetno dobro podnosi i kod osjetljivih osoba.

SOLGAR ASTAKSANTIN sadrži 5mg astaksantina izoliranog iz alge Haematococcus Pluvialis.

Karakterizira ga visok stupanj apsorpcije, koja je čak 4 puta veća nego kod ostalih oblika C vitamina.

SOLGAR PRIRODNI BETA KAROTEN je izvor jednog od najboljih prirodnih oblika beta-karotena, izoliranog iz alge. Morska alga, Dunaliella salina, je modrozelena alga prirodno prisutna u morima. Prirodan je izvor beta-karotena, ali i drugih karotenoida poput zeaksantina, kriptoksantina, luteina i alfa-karotena.

SOLGAR CINK KELAT je izvor kvalitetnog cinka u obliku koji se dobro apsorbira. Cink je esencijalan element u tragovima i ključan je za mnoge tjelesne funkcije. Važan je za zdravlje kože, kose i noktiju i ima visok antioksidativni kapacitet te štiti stanice od oksidativnog stresa uzrokovanog slobodnim radikalima. Slobodni radikali su nestabilne molekule koje mogu oštetiti naše stanice i povezani su s preranim starenjem i nekim bolestima.

Popust se odnosi na kupnju iznad 10€.