-20% Dietpharm Dani ženskog zdravlja

Status: Uskoro
Trajanje popusta: 22.07.-04.08.2024.

Popust se odnosi na sljedeće artikle: Uriroyal vrećice, Uriroyal uva ursi vrećice, Refemin, Pro gyno balance vaginalne kapsule i Femipause.

PharmaS UriRoyal Uva Ursi je dodatak prehrani koji sadrži D-manozu i suhi ekstrakt medvjetke koji doprinosi normalnoj funkciji mjehura i mokraćnih puteva.

Pharmas UriRoyal sadrži jedinstvenu kombinaciju D-manoza (2 g) – koja se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli te ju mokrenjem izbacuje van iz tijela i S. boulardii (10 milijardi) koji vraća probavni sustav u ravnotežu tako što štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluznice probavnog trakta tijekom i nakon uzimanja antibiotika.

Refemin kapsule su dodatak prehrani s biljkom cimicifugom koja doprinosi smanjenju menopauzalnih nelagoda poput navala vrućine, noćnog znojenja i sličnog.

Pharmas Femipause je dodatak prehrani na prirodnoj bazi, koji sadrži tablete za dan i noć kako bi se ublažili simptomi menopauze.

Pro gyno balance su vaginalne kapsule s brzim otpuštanjem za pomoć pri liječenju i prevenciji bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija.

 

Popust vrijedi za kupnju iznad 7€.